För oss är parkering mer än bara en slutdestination – det är en del av resan.

Bild av barn som äter äpple i bil Bild av kvinna som byter om till träningskläder i bilen
Bild av man som stoppar in en kasse med matvaror i bilen

Vårt mål är att förändra hela parkeringssektorn

Vi vill spela en viktig roll i övergången till smartare städer och mer miljövänliga transporter. Genom att fortsätta tänka nytt och fokusera på människan och hennes behov tror vi att vi kan göra skillnad. Vi tror på en framtid där parkering inte bara är en slutdestination utan även en del av resan. 

Läs mer om vår vision här.

Vill du vara med på vår resa?

Hos oss jobbar bland annat parkeringsvakter, marknadsförare och dataexperter med att utforma morgondagens parkering. Vi letar alltid efter nya talanger som vill följa med oss på vår spännande resa.

Hitta din nya tjänst här!

Så styrs vi

Aimo Park finns representerade i stora delar av landet. Vi har sex affärsområden som leds av en varsin ledningsgrupp. Varje affärsområde är sedan uppdelat i områden/städer där våra områdesansvariga leder driften. Här presenterar vi Aimo Parks ledning

Mer om ledningsgruppen i Sverige

Våra kontor

Med ca 250 000 parkeringsplatser fördelade på 6 000+ parkeringsanläggningar fortsätter vi vara Sveriges ledande parkeringsbolag. Vi har 35 kontor som är utspridda över hela landet och här hittar du våra sex regionkontor.

Mer om våra kontor

Hållbarhet

Alla kan göra något för att reducera sin klimatpåverkan och tillsammans kan vi göra mycket. Därför arbetar vi kontinuerligt med att utveckla nya tjänster och digitala mobilitetslösningar.

Mer om vårt hållbarhetsarbete

Berättelsen om oss

Vi grundades 1959 med en enda parkering. Sedan dess har vi hunnit bli Nordens ledande parkeringsbolag med anläggningar både i Sverige, Norge och Finland.

Myter om parkering

Det finns många myter och fördomar om parkering och parkeringsbevakning. Här har vi listat några som vi brukar möta. Kan vi utmana dina?