Rethink parking - vår filosofi

Vi vill göra våra tjänster till något betydligt mer och större än "bara ett ställe att parkera på". Därför är parkering inte bara en slutdestination för oss utan en del av resan.

Så här tänker vi

Med fokus på innovation och genom att alltid utgå från människors behov, kan vi ge våra kunder en ännu bättre parkeringsupplevelse. En upplevelse som faktiskt sträcker sig utanför parkeringsrutan. Med nya mobilitetslösningar, revolutionerande tjänster och ny teknik hjälper vi till att göra människors vardag lite enklare.

Rething parking är för oss ett sätt att leva upp till vårt löfte om att göra allt vi kan för att stötta utvecklingen av smartare och mer hållbara städer och tätorter.

Vision - vår långsiktiga dröm

Vi vill bli den mest eftertraktade och rekommenderade samarbetspartnern för mobilitetslösningar i Norden. Tillsammans med våra partners vill vi vara en viktig del i skapandet av smartare städer och tätorter med mer hållbara transporter.

Hur ska det gå till? Jo, det gör vi genom att införa nya mobilitetslösningar, erbjuda trygg och kvalitetssäkrad parkering, samt göra vardagen enklare för våra kunder.

 

Strategi - vårt fokus

Digitala lösningar och uppkopplade enheter gör det enklare än någonsin att använda våra tjänster. Det underlättar livet för både våra kunder och samarbetspartners. För att kunna ge bästa möjliga service har vi också ett kontinuerligt och aktivt kvalitetsarbete. Vi fokuserar på:

  • Kundnöjdhet
  • Mobilitet
  • Hållbarhet
  • Innovation.

 

Rethink Parking - för en bättre miljö

Hur kan vi påverka framtidens mobilitet och göra vår del i arbetet med att skapa smartare städer och en mer hållbar framtid? Det är en av alla frågor vi arbetar med för en bättre miljö.