Välkommen till Aimo Hub

Som parkeringsbolag är vi fullt medvetna om att vi ingår i en större mobilitetskedja. Vi vet att både slutanvändare och fastighetsägare letar efter smarta och innovativa mobilitetslösningar som förenklar deras vardag. Därför utvecklar vi ännu en mobilitetshubb i Luma, Stockholm.

Vad är en mobilitetshubb?

En mobilitetshubb är en central plats som knyter samman olika transportmedel där fokus ligger på kollektiv och delad mobilitet, samtidigt som man uppmuntrar till mindre bilägande och större bruk av eldrivna fordon. Det är en viktig pusselbit för att minska koldioxidutsläppen, men handlar också om att göra livet enklare för individen. Därför tittar vi på människors behov som helhet – allt från de bredare globala miljöfrågorna till de mindre vardagsnära.

Så, vad är det hemliga receptet för en framgångsrik mobilitetshubb? Vi menar att det inte finns någon fast formel för det. Tvärtom så bör varje mobilitetshubb utformas för att matcha de specifika behov som finns i området och människorna som bor där. Utöver parkering och olika mobilitetslösningar så kan en hubb även erbjuda tjänster som paketboxar, cykleverkstad, cykeluthyrning och platser för coworking. 

I Aimo Hub Luma Park kan du:

Bild av entré aimo hub i Luma

Ta båten över till söder

...och tillbaka igen. Vår Aimo Hub i Luma ligger en kort promenad från Luma brygga. Här tar du smidigt båten över till Södermalm eller Henriksdal. Dessutom är resorna kostnadsfria.

Läs mer om sjöstadstrafiken

Ta bussen till Slussen

Eller tvärbanan till Sickla köpkvarter. Både bussar och tvärbanor passerar regelbundet vår hubb i Luma.

Planera din resa med SL här

Ladda din bil

Med våra laddstationer Aimo Charge erbjuder vi laddning både vid parkeringsplatser för uthyrning och vid betalparkering för dig som behöver ladda en kortare stund. I Aimo Hub Luma Park hittar du 30 publika laddplatser AC/Normalladdning.

Mer om Aimo Charge

Hyra en bil från Aimo Share

Upptäck Aimo Share och våra miljövänliga elektriska bilar. Hoppa in i en bil direkt eller hyr den via Aimo Rental under så många dagar du vill.

Mer om Aimo Share hittar du här

Hyra en bil från Volvo On Demand

Volvo On Demand är en bildelningstjänst från Volvo. Boka din bil från en timme till hur länge du vill.

Läs mer om Volvo On Demand

Hyra en bil från Hyre

Med Hyre får du snabbt och enkelt tillgång till bilar dygnet runt alla dagar i veckan. Du kan hyra per timme eller i flera dagar.

Läs mer om Hyre

Tvätta din bil hos Ecoshine

Ecoshine förenar de bästa teknikerna inom bilvård samtidigt som verksamheten är miljövänlig både när det gäller vattenförbrukning såväl som produktsortimentet.

Läs mer om Ecoshine

Hämta paket från Bring

Med Brings paketboxar kan du enkelt hämta och returnera dina paket i närheten där du bor, jobbar eller reser. Du använder deras mobil-app Bring Paketbox – under dygnets alla tider.

Läs mer om Bring

Hyra parkering

Vi har också flera olika parkeringsabonnemang att välja på för dig som bor eller arbetar i närheten av Luma.

Läs mer om våra priser och produkter i Luma

Hur bygger vi framtidens mobilitetshubb?

Mobilitetshubbar eller mobilititetshus är en fantastisk lösning för att främja hållbart resande, lyfta fram delningstjänster och även skapa nya mötesplatser och gemenskap. För att lyckas med det jobbar vi med stor fokus på kundernas behov idag och i framtiden, platsens unika förutsättningar och experimenterar (mycket 😊). Aimo Hub i Luma är ett resultat av detta. Här kan du även titta närmare på våra andra hubbar Aimo Market och Ullevaal Stadion i Oslo.

Vill du vara med och bygga framtidens hållbara mobilitet tillsammans med oss? Vi bollar gärna de olika behov och lösningar som skulle passa just dig.

Vill du veta mer om hur vi tänker kring mobilitetshubbar?
Kontakta oss gärna!

Vi söker fler partners!

Är du återförsäljare eller tjänsteleverantör och vill erbjuda dina produkter eller automatiserade tjänster i Aimo Hub Luma Park?

Mejla oss på Aimo innovation lab