Välkommen till Aimo Market – din snabbladdningshubb mitt i City

Med Aimo Market tar vi ytterligare ett steg mot framtidens mobilitet. Genom att erbjuda flera tjänster under ett och samma tak samtidigt som du kan snabbladda din elbil hoppas vi både förenkla våra kunders vardag och underlätta för användandet av elbilar i innerstan. Först ut är Regeringsgatan 109.

Bild av Aimo Market skylt

Vi vill gå från att vara ett traditionellt parkeringsgarage till att bli en hubb för hållbarhet och mobilitet, med kundfokus som största drivkraft.
Peder Ståhlberg, vd på Aimo Park.

På Regeringsgatan 109 kan du: 

Ladda din elbil

  • Snabbladda med upp till 140 kW på fyra platser. 
  • Parkera och ladda med upp till 11 kW.
  • Ladda med 100% förnybar el.

Njuta av nybakad pizza från Stockholms första pizzaautomat

I Let's Pizza-automaten, den första i sitt slag, blandas en färsk deg särskilt för varje beställning och låter dig skapa din egen pizza genom att välja dina favorittillägg.

Mer om Let´s pizza

Ta en kaffe i farten

Eller en kaffe på maten? På Aimo Market kan du göra båda. I vår kaffemaskin serverar vi kvalitetskaffe från HGM. Dessutom erbjuder vi gratis wifi till alla våra kunder.

Läs mer om HGM:s kaffesorter

Maxa din energi

...med ett snabbt mellanmål. I vårt Food corner från HGM hittar du ett stort utbud av välkända (och mindre kända) varumärken i form av kompletta måltider, mellanmål av olika slag, kalla drycker och godis.

Läs mer om HGM Food Corner

Hämta paket

Instabox erbjuder blixtsnabba och okomplicerade leveranser från några av de mest populära e-handlarna i Europa.

Läs mer om Instabox

Låna verktyg

Behöver du fixa något hemma men saknar en cirkelsåg? I Tobeys verktygsboxar hittar du rena, servade verktyg som är redo att göra jobbet åt dig. Bra för både plånboken och miljön.

Läs mer om Tobey

Tvätta din bil

Renbil använder miljövänliga produkter och den senaste tekniken inom bilvård för att du ska få en ren bil och samtidigt bidra till ett hållbarare samhälle.

Läs mer om RenBil

Hyra en bil från Aimo Share

Upptäck Aimo Share och våra miljövänliga elektriska bilar. Hoppa in i en bil direkt eller hyr den via Aimo Rental under så många dagar du vill.

Mer om Aimo Share hittar du här

Hyra en bil från Volvo On Demand

Volvo On Demand är en bildelningstjänst från Volvo. Boka din bil från en timme till hur länge du vill.

Läs mer om Volvo On Demand

Hyra bil med KINTO Share

Hos KINTO Share kan du hyra allt från den stora transportbilen till den lilla citybilen. Boka från en timme upp till en månad med reserverad p-plats inkluderad i priset.

Läs mer om KINTO Share

Hyra en bil från Hyre

Här kan du även hyra bil med bildelningstjänsten Hyre. Du kan hyra bil per timme eller under flera dagar.

Läs mer om Hyre

Hur bygger vi framtidens mobilitetshubb?

Mobilitetshubbar eller mobilititetshus är en fantastisk lösning för att främja hållbart resande, lyfta fram delningstjänster och även skapa nya mötesplatser och gemenskap. För att lyckas med det jobbar vi med stort fokus på kundernas behov idag och i framtiden, platsens unika förutsättningar och experimenterar (mycket 😊). Aimo Hub i Luma är ett resultat av detta. Här kan du även titta närmare på våra andra hubbar Aimo Hub och Ullevaal Stadion i Oslo.

Vill du veta mer om hur vi tänker kring mobilitetshubbar?
Kontakta oss gärna!

Vi söker fler partners!

Är du återförsäljare eller tjänsteleverantör och vill erbjuda dina produkter eller automatiserade tjänster i Aimo Market?

Mejla oss på Aimo innovation lab