Elbilsladdning med Aimo Charge

Aimo Charge är våra egna elbilsladdare med kWh-debitering. De finns över hela Sverige och är synliga i appen Aimo, på Google Maps, Waze med flera. Vi erbjuder både snabbladdning och normalladdning med Aimo Charge. 

Som privatperson kan du välja mellan både reserverad (förhyrd) och oreserverad parkeringsplats med Aimo Charge. Är du fastighetsägare eller en bostadsrättsförening som vill installera elbilsladdare på er parkering så erbjuder vi allt från projektering och installation till drift av elbilsladdare i era anläggningar.

Vi kan även hjälpa er söka bidrag för installationen från Naturvårdsverket!

Ladda privat

Har du elbil och behöver en parkering med laddare? Då ska du kolla in vårt abonnemang Laddplats där du har fri tillgång till parkering med laddare i den anläggning du väljer.

Mer om abonnemang med laddare

Ladda bostadsrättföreningar

Har ni en bostadsrättsförening och vill erbjuda elbilsladdare på er parkering? Vi hjälper till med allt från projektering till installation och drift.

Mer om elbilsladdare för BRF:er

Ladda företagskund

Vill du kunna erbjuda elbilsladdning till din personal? Vi skräddarsyr våra lösningar efter era behov och har flera digitala lösningar som optimerar din parkering.

Mer om vårt erbjudande för fastighetsägare

I vårt erbjudande ingår

  • Teknisk support
    Tillgång till tekniker runt om i landet som kan bistå på plats
  • Personlig service
    Personlig service dygnet runt via vår felanmälan
  • Smidig betalning
    Betala för både din parkering och laddning i appen Aimo

Sök stöd från Naturvårdsverket

Visste du att du kan söka bidrag från "Ladda bilen" om du vill installera AC-laddning för boende eller personal ? Läs mer på Naturvårdverkets hemsida.

Mer om appen Aimo

Med vår app Aimo kan du betala för parkering och laddning i en och samma app. Finns att ladda ner både i App store och Google Play.