Elbilsladdning för bostadsrättsföreningar

Är ni en BRF och vill kunna erbjuda laddplatser för elbil på er parkering? Vi hjälper till med allt från installation till drift, skötsel och debitering. Dessutom erbjuder vi bemannad support, dygnet runt, till alla våra kunder.

Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för er att kunna erbjuda elbilsladdning på er parkering. Därför skräddarsyr vi våra lösningar efter era behov. Har ni redan laddboxar på plats och behöver hjälp med driften? Eller letar ni efter en helhetslösning med installering av nya laddboxar? Oavsett vilket så hjälper vi er. 

Få kostnadsfri offert eller rådgivning

Vad bör man tänka på när det kommer till elbilsladdning och hur kan ni optimera er parkering på bästa sätt? Inga frågor är för stora eller små för oss. Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

Så går det till

Följ med på ett besök till en av våra föreningar

Sök stöd från Naturvårdsverket

Visste du att du kan söka bidrag från "Ladda bilen" om du vill installera AC-laddning för boende eller personal ? Läs mer på Naturvårdverkets hemsida.

Mer om appen Aimo

Med vår app Aimo kan du betala för parkering och laddning i en och samma app. Finns att ladda ner både i App store och Google Play.

I vårt erbjudande ingår

  • Teknisk support
    Tillgång till tekniker runt om i landet som kan bistå på plats
  • Personlig service
    Personlig service dygnet runt via vår felanmälan
  • Smidig betalning
    Betala för både din parkering och laddning i appen Aimo

Vanliga frågor om installation av laddboxar