Korttidsparkering

Vår korttidsparkering är perfekt för dig som inte vill lägga tid på att leta efter lediga platser vid kortare parkeringstillfällen. Köp korttidsparkering hos oss från en timme upp till trettio dagar. 

Via vår app MobilPark eller här på vår hemsida kan du köpa förköps- och periodbiljetter för kortare parkering. Dessa biljetter är digitala och kopplas till ditt registreringsnummer.

Köp korttidsparkering via app

I appen MobilPark hittar du vilka priser och biljetter som finns på den parkeringsanläggning som du vill parkera på. Har du inte vår app så kan du ladda ner den på App Store eller Google Play. 

Notera att abonnemang och platssorter kan variera. Varje parkering har abonnemang och platssorter som är utformade efter den adress de ligger på. Det innebär att vilka valbara platssorter som står till buds kan variera mellan olika parkeringar.

Köp korttidsparkering via webben

Så här gör du:

Sök upp den anläggning du är intresserad av via Hitta parkering och skicka en bokningsförfrågan. Du kan även kontakta vår kundservice på telefon: 0771-96 90 06 eller via formuläret Hyra parkering.

Välkommen med din bokningsförfrågan!

Vanliga frågor gällande våra abonnemang