parkeringshus uppsala

Bästa parkeringshus i Uppsala

Att hitta ett bra parkeringshus i Uppsala kan vara en utmaning, men vi på Aimo Park erbjuder flera utmärkta alternativ för både kort- och långtidsparkering. Våra parkeringshus är strategiskt placerade för att ge enkel tillgång till stadens mest populära områden.

Vi erbjuder moderna och säkra parkeringshus som är utrustade med den senaste teknologin för att göra din parkeringsupplevelse så smidig som möjligt. Med vår tjänst Aimo Park Easy kan du parkera biljettfritt och betala i efterhand, vilket sparar tid och minskar stress.

För elbilsägare har vi Aimo Charge, som erbjuder laddstationer i flera av våra parkeringshus. Detta gör det enkelt att ladda din bil medan du utför dina ärenden i staden. Vi strävar efter att göra parkeringen så bekväm och effektiv som möjligt för alla våra kunder.

Här är några av våra mest populära parkeringshus i Uppsala:

  • Centralgaraget – Perfekt för dem som behöver parkera nära centralstationen.
  • Dragarbrunnsgatan – Ett utmärkt val för shopping och restaurangbesök.
  • Svartbäcksgatan – Idealisk för dem som arbetar eller bor i närheten.

Parkering i Uppsala centrum

Parkering i Uppsala centrum kan vara en utmaning, särskilt under rusningstid. Vi på Aimo Park har flera parkeringshus i centrala Uppsala som gör det enkelt att hitta en plats, oavsett om du är här för arbete, shopping eller nöje.

Vår mobilapp gör det enkelt att hitta och betala för parkering direkt från din mobila enhet. Appen täcker ett omfattande nätverk av parkeringsplatser över hela Sverige, inklusive Uppsala. Detta gör det enkelt att planera din parkering i förväg och undvika onödig stress.

För dem som behöver parkera regelbundet i Uppsala centrum erbjuder vi även olika uthyrningsalternativ och specialerbjudanden. Oavsett om du behöver en plats för en dag, en vecka eller längre, har vi flexibla lösningar som passar dina behov.

Vi är också engagerade i hållbarhet och miljöansvar. Våra parkeringshus är designade för att minimera miljöpåverkan, och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra metoder för att göra parkeringen så miljövänlig som möjligt.

Sammanfattningsvis, om du letar efter ett pålitligt och bekvämt parkeringshus i Uppsala, är Aimo Park ditt bästa val. Med våra innovativa lösningar och kundcentrerade förhållningssätt strävar vi efter att göra din parkeringsupplevelse så smidig och stressfri som möjligt.