parkering i uppsala centrum

Hitta rätt parkering i centrala Uppsala

Att hitta en bra parkeringsplats i centrala Uppsala kan vara en utmaning, särskilt under rusningstid. Det är viktigt att veta var du kan parkera för att undvika stress och onödiga böter. Våra parkeringsplatser är strategiskt placerade inom gångavstånd till många av stadens mest populära landmärken, vilket gör det enkelt för dig att utforska Uppsala utan att behöva oroa dig för din bil.

För korttidsparkering rekommenderar vi att du använder vår app för att kontrollera aktuella priser och tillgänglighet. Detta gör att du kan planera din parkering på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt.

Välplacerade parkeringsalternativ

Vi erbjuder flera parkeringsalternativ i centrala Uppsala som är bekvämt belägna nära viktiga platser och sevärdheter. Här är några av våra mest populära parkeringsplatser:

  • Grimhild
  • Stationsgatan
  • Vattugränd
  • Tullgarnsgatan

Dessa parkeringsplatser är alla inom gångavstånd till Uppsala centralstation, shoppingområden och kulturella landmärken som Uppsala domkyrka och Gustavianum. Oavsett om du är här för att shoppa, arbeta eller bara utforska staden, har vi en parkeringslösning som passar dina behov.

Fördelar med att använda vår app

Vår mobilapp gör det enkelt att hitta och betala för parkering i Uppsala. Med appen kan du:

  • Se tillgängliga parkeringsplatser i realtid
  • Betala för parkering direkt från din mobil
  • Få påminnelser när din parkeringstid håller på att gå ut

Genom att använda vår app kan du spara tid och undvika stressen med att leta efter en parkeringsautomat. Det är en smidig och modern lösning för alla dina parkeringsbehov.

Planera din parkering i förväg

Att planera din parkering i förväg kan spara dig både tid och pengar. Genom att veta var du ska parkera och hur mycket det kommer att kosta, kan du undvika onödiga överraskningar. Våra parkeringsplatser är strategiskt placerade för att ge dig enkel tillgång till stadens mest populära områden.

Oavsett om du är en lokal invånare eller en besökare, kan du lita på att vi har en parkeringslösning som passar dina behov. Använd vår app för att hitta den bästa platsen och njut av din tid i Uppsala utan att behöva oroa dig för parkering.

Kolla våra parkeringar här