Välkommen på gratis snabbladdning och robotpizza!

Den 12 oktober bjuder vi dig på gratis snabbladdning och robotpizza på Regeringsgatan 109 vid Stureplan, Stockholm. Här utvecklar vi framtidens mobilitetshubb Aimo Market med allt från verktygsythyrning från Tobey, till snacks och kaffe från HGM.

Bild av aimokatt vid pizza

När Aimo Market slog upp portarna i juni så var vi först med att erbjuda 4 snabbladdare 140 kW mitt i stan. Nu kan vi också stoltsera med Stockholms första pizzaautomat där du kan se din pizza tillagas samtidigt som du laddar bilen. Utöver verktygsuthyrning från Tobey och Food Corner från HGM så kan du även hämta paket från Instabox, tvätta bilen hos Renbil eller nyttja någon av våra bildelningstjänster.

Det vill vi såklart fira!

När: Torsdag den 12 oktober
Tid: 11.00-14.00
Var: Aimo Market
Adress: Regeringsgatan 109 vid Stureplan i Stockholm


👉 Anmäl dig till eventet här! 🍕

Ladda både dig och bilen under lunchen

Dagen till ära låter vi dig snabbladda din elbil alldeles gratis under eventet. Dessutom bjuder vi dig på nygräddad pizza baserad på färska ingredienser och flera olika tillval. Tveka inte att ta med vänner och andra elbilsentusiaster som är nyfikna på vår mobilitetshubb. Vi pratar gärna framtidens mobilitet med er. 

Först på plats ger störst chans att knipa en av våra snabbladdare!

Anmäl dig gärna till eventet via länken ovan så att vi vet hur mycket pizza vi ska preppa för. Ser fram emot att träffa dig!

Bästa hälsningar från Aimo.

Mer om Aimo Market

Genom att erbjuda flera tjänster under ett och samma samtidigt som du kan snabbladda din elbil hoppas vi både förenkla våra kunders vardag och underlätta för användandet av elbilar i innerstan. Läs mer om Aimo Market här!