Våra e-tjänster

Vi erbjuder flera kostnadsfria elektroniska betalningssätt för kunder som har parkeringsabonnemang hos oss. Du kan välja mellan E-faktura, PDF-faktura eller autogiro.

Det finns många fördelar med att använda dig av någon av våra e-tjänster. Förutom enklare och betydligt säkrare betalningsrutin så slipper du också faktureringsavgiften. Dessutom bidrar du till minskad miljöpåverkan. 

Fler fördelar är: 

  • tidsbesparing och minskade kostnader
  • effektivare faktura- och betalningshantering
  • minimerad risk för handhavandefel
  • ökad kontroll och säkerhet
  • snabb fakturaleverans

OBS! E-fakturering är endast tillgängligt för våra abonnemangskunder och gäller ej fakturering avseende parkeringsavgift som betalats med vår SMS-tjänst.


E-faktura

Om du inte vill ha en pappersavi hemskickad med posten så kan du anmäla att du vill ha en e-faktura hos din internetbank. Aimo Park är listat som ett av de företag som tillhandahåller e-faktura.

När du har e-faktura gäller följande:

  • E-fakturan är en elektronisk kopia av pappersavin och skickas direkt till din Internetbank.
  • Byter du bank ansvarar du själv för att avanmäla e-faktura hos din gamla bank och anmäla dig för e-faktura på nytt hos din nya bank.
  • Eventuella betalningspåminnelser kommer att skickas i pappersformat till hyresavimottagaren.

Vill du återgå till traditionella pappersavier avanmäler du e-fakturan hos din Internetbank.

PDF-faktura

PDF-faktura är alternativet för dig som hellre får en faktura på mejlen än en pappersavi i brevlådan. Du beställer PDF-faktura genom att kontakta vår kundservice.

Autogiro

Autogiro är enkelt och tryggt sätt att betala hyresavier. Din betalning överförs automatiskt från ditt konto på hyresavins förfallodag. Det enda du behöver göra är att se till att det finns pengar på ditt konto senast vardagen före förfallodagen.

Du som är abonnemangskund hos Aimo Park och har ett bankkonto kan ansluta dig till tjänsten. Anmäl dig genom att lämna ett elektroniskt medgivande via din Internetbank. Ingen underskrift behövs då du identifierar dig genom att använda bankens inloggningssystem.

Det går även att kombinera autogiro och e-faktura eller PDF-faktura. Det innebär att du får en e-faktura till din internetbank eller PDF-faktura till din e-postadress, men betalning sker automatiskt på förfallodagen enligt autogirospecifikationen. 

Kontakta kundservice

Hittar du inte vad du letar efter? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig!