Asfaltsdjungelns grönaste fingrar

Du ser ett parkeringsgarage. Vi ser rik jordmån, knakande växtkraft, spirande affärer. Här berättar vi om hur Aimo Parks helhetslösning kan berika din parkering på tre olika sätt.

1. LÖNSAMHET
Vi skapar ett livskraftigt ekosystem.

Tänker du på din parkerings lönsamhet i termer av kostnader och intäkter? På Aimo Park ser vi snarare ett ekosystem, där delarna hjälper helheten att blomstra. Hur kan döda ytor göras ljusa, levande och lönsamma? Hur ska dina kunder hitta till dig, och – ännu viktigare – hur ska vi få dem att komma tillbaka, igen och igen?

Vi gör det långsiktigt attraktivt att parkera hos dig genom att skapa mervärden: Snabbheten i att hitta en ledig plats eller laddstolpe via sin kartapp. Smidigheten i free flow-garagets automatiska, biljettfria betalningar. Extratjänster som biltvätt, paketutlämning, bilpool och annat som förenklar vardagen.

De investeringar som behöver göras – laddstolpar, bättre belysning, smart teknik – står vi för. Du behöver bara skörda frukterna av vårt samarbete.

På samma sätt tar vi ett 360°-grepp om dina underentreprenörer och deras tjänster, för att effektivisera och minska dina kostnader. Vi sköter alla kontakter – från städning och snöröjning, till brandskydd och övervakningssystem – och du får tid att ägna dig åt själva affärerna.

Helt enkelt tar vi hand om hela processen med att förvandla ett mörkt och trist parkeringsgarage till en levande och trevlig besöksplats, som både du och vi tjänar på.

Asfaltsdjungelns grönaste fingrar

 

2. TRYGGHET
Starka rötter ger långsiktig tillväxt.

Har du en trygg och stark partner att luta dig mot, står du själv stadigare – även när det blåser snålt. Med Aimo Park vet du att din parkeringslösning inte bara är långsiktigt stabil, utan också upplevs som trygg och pålitlig av dina kunder.

Efter 60 år inom parkeringsbranschen vågar vi lova att vi kan den utan och innan: utom- och inomhuslösningar, förvaltningen, tekniken, människorna. Hos oss får du tillgång till lokalkännedomen som maximerar ditt geografiska läge, men också storföretagets stabilitet och investeringsmuskler.

Vi finns alltså för dig långsiktigt, men också här och nu. Vi tar ett helhetsansvar för alla delarna av din fastighets vardag: service, städning, tydlig skyltning, säkerhet.

Du har en och samma kontaktperson hos oss, som ser till att du får svar på dina funderingar eller hjälp när något inte funkar som det ska. Den personliga kontakten gäller även dina kunder, som når vår bemannade kundtjänst alla dagar. Här får de riktig hjälp, av riktiga människor, med allt från allmänna frågor till felanmälningar och överklaganden av p-böter.

Illustration av blommor


3. INNOVATION
Bra idéer växer inte på träd.

Många förväxlar innovation med den nyaste tekniken. För Aimo Park handlar det snarare om att verkligen se de mobilitetsbehov som finns – idag, och imorgon – och hitta smarta, hållbara sätt att omvandla dem till tillväxt.

Vi vill leverera lösningar som inte bara löser, utan faktiskt förändrar och förbättrar.

Som hjälper människor att få ut mer av sin vardag, hinna hem tidigare, göra bättre miljöval. Som gör mötet mellan människa och teknik till något som hela samhället vinner på.

Här spelar såklart tekniken en central roll. Vi har ett riktigt vasst innovationsteam, och en öppen innovationskultur. Vi har dessutom skapat ett helt eget digitalt ekosystem, specifikt utvecklat för våra tjänster och användare. Det ger oss full kontroll, men också möjlighet att snabbt möta skiftande behov med nya spännande lösningar – t ex Aimo-appen, digitala tillstånd, eller vår biljettfria EASY-tjänst.

Men i slutändan är teknologin bara ett verktyg. Det viktiga är att kunna avgöra var, hur och varför den ska användas. Att ställa rätt frågor om branschen och mobilitetstjänsternas framtid, redan idag.

Vill du ligga i framkant? Välj då en partner som inte följer utvecklingen, utan är med och driver den framåt.

Nyfiken på hur du kan maximera din parkering?

Missa inte möjligheten att göra om din parkeringslösning till en blomstrande affär. Vi hjälper dig!

Ja tack! Jag vill veta mer om en blomstrande parkering