hyra parkering i uppsala

Varför välja långtidsparkering i Uppsala?

Att hitta en pålitlig och säker parkeringsplats i Uppsala kan vara en utmaning, särskilt om du behöver parkera under en längre period. Långtidsparkering erbjuder en rad fördelar som gör det till ett attraktivt alternativ för både boende och besökare. För det första, med långtidsparkering slipper du stressen av att behöva flytta bilen ofta. Detta är särskilt praktiskt om du pendlar eller reser ofta.

En annan fördel är kostnadseffektiviteten. Många långtidsparkeringar erbjuder rabatterade priser för längre perioder, vilket kan spara dig en betydande summa pengar jämfört med daglig parkering. Dessutom är dessa parkeringsplatser ofta belägna på strategiska platser, vilket gör det enkelt att nå viktiga destinationer i staden.

Våra parkeringsplatser i Uppsala

Vi erbjuder flera bekväma och säkra parkeringsalternativ i Uppsala. Här är några av våra mest populära platser:

  • Grimhild: Belägen nära centrala Uppsala, erbjuder Grimhild enkel tillgång till stadens huvudattraktioner och affärsdistrikt.
  • Stationsgatan: Perfekt för pendlare, denna parkeringsplats ligger i närheten av Uppsala centralstation, vilket gör det enkelt att ta sig till och från staden.
  • Vattugränd: En idealisk plats för dem som arbetar eller bor i närheten av Uppsala universitet och andra utbildningsinstitutioner.
  • Tullgarnsgatan: Belägen i ett lugnt område, erbjuder denna parkeringsplats en trygg och säker miljö för din bil.

Fördelar med att hyra parkering hos oss

Att hyra parkering hos oss innebär att du får tillgång till en rad fördelar som gör din parkeringsupplevelse smidig och bekväm. Vi erbjuder biljettfria parkeringslösningar genom vår tjänst Aimo Park Easy, vilket innebär att du kan ansluta direkt till våra tjänster eller betala i efterhand. Detta förenklar parkeringsprocessen och sparar tid.

För elbilsägare erbjuder vi även Aimo Charge, en tjänst som gör det enkelt att ladda din bil medan den är parkerad. Vi tar hand om allt från planering och installation till drift av laddstationer, vilket gör det bekvämt för dig att hålla din bil laddad och redo.

Så här bokar du din parkeringsplats

Att boka en parkeringsplats hos oss är enkelt och smidigt. Du kan använda vår mobilapp för att hitta och betala för parkering direkt från din mobila enhet. Appen täcker ett omfattande nätverk av parkeringsplatser över hela Sverige, inklusive våra platser i Uppsala.

För att boka en plats, följ dessa enkla steg:

  • Ladda ner Aimo-appen från App Store eller Google Play.
  • Registrera dig och logga in på ditt konto.
  • Sök efter tillgängliga parkeringsplatser i Uppsala.
  • Välj den plats som passar dig bäst och följ instruktionerna för att slutföra bokningen.

Kolla våra parkeringar här.