Parkering i Stockholm city

Parkering i Stockholm City

Att hitta parkering i Stockholm city kan vara en utmaning, särskilt under rusningstid. Med den ökande trafiken och begränsade parkeringsutrymmen är det viktigt att ha en pålitlig parkeringslösning. Vi på Aimo Park erbjuder omfattande och innovativa parkeringslösningar som gör det enklare för dig att hitta en plats.

Vår tjänst Aimo Park Easy gör det möjligt för dig att parkera utan biljett, vilket sparar tid och minskar stress. Du kan enkelt ansluta till våra tjänster eller betala i efterhand, vilket gör parkeringsprocessen smidigare. Dessutom erbjuder vi en mobilapp som hjälper dig att hitta och betala för parkering direkt från din mobila enhet.

För dem som kör elbilar, erbjuder vi Aimo Charge, en tjänst som inkluderar planering, installation och drift av laddstationer. Detta gör det enkelt för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att erbjuda laddningsmöjligheter för sina boende och besökare.

Bästa parkeringsplatserna i Stockholm City

Stockholm city har flera parkeringsplatser som är strategiskt placerade för att ge enkel tillgång till stadens mest populära områden. Här är några av de bästa parkeringsplatserna som vi på Aimo Park erbjuder:

  • Luma: En mobilitetshubb som integrerar olika mobilitetslösningar på en enda plats.
  • Citygaraget: Beläget i hjärtat av Stockholm, nära shopping och restauranger.

Våra parkeringsplatser är inte bara bekväma utan också säkra. Vi har övervakningssystem och regelbundna patrulleringar för att säkerställa att din bil är trygg. Dessutom erbjuder vi olika parkeringsalternativ och erbjudanden som passar både kort- och långtidsuthyrning.

Vi på Aimo Park är också engagerade i hållbarhet. Vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan genom att använda hållbara metoder i våra parkerings- och mobilitetslösningar. Detta inkluderar att erbjuda laddstationer för elbilar och att vara certifierade som en miljövänlig organisation.

Sammanfattningsvis, om du letar efter parkering i Stockholm city, erbjuder vi på Aimo Park de bästa lösningarna för att göra din parkeringsupplevelse så smidig och bekväm som möjligt. Med våra innovativa tjänster och starka fokus på kundnöjdhet

Säker och problemfri långtidsparkering finns här.