parkeringshus malmö

Våra parkeringar i Malmö

Att hitta en pålitlig parkering i Malmö kan vara en utmaning, men vi på Aimo Park erbjuder flera bekväma och säkra parkeringshus i staden. Våra parkeringshus är strategiskt placerade för att ge enkel tillgång till viktiga platser som shoppingcenter, kontorsbyggnader och turistattraktioner. Vi strävar efter att göra din parkering i Malmö så smidig som möjligt.

Vi erbjuder olika typer av parkeringslösningar för att passa dina behov, oavsett om du behöver parkera för en kort stund eller under en längre period. Våra tjänster inkluderar Aimo Park Easy, som gör det möjligt att parkera utan biljett och betala i efterhand. Detta förenklar parkeringsprocessen och sparar tid för våra kunder.

För dem som kör elbilar, erbjuder vi även Aimo Charge, vilket innebär att du kan ladda din bil medan du parkerar. Detta är en del av vårt engagemang för hållbarhet och att minska miljöpåverkan. Vi har också en mobilapp som gör det enkelt att hitta och betala för parkering direkt från din mobila enhet.

Tips för att hitta parkeringshus i Malmö

Att hitta rätt parkeringshus i Malmö kan vara enkelt om du vet var du ska leta. Här är några tips för att göra din parkering i Malmö så smidig som möjligt:

  • Använd vår mobilapp för att snabbt hitta tillgängliga parkeringsplatser nära din destination.
  • Planera din resa i förväg och kolla upp parkeringsalternativ innan du ger dig av.
  • Utnyttja våra långsiktiga parkeringslösningar om du planerar att stanna i staden under en längre period.

För att undvika stress och spara tid, rekommenderar vi att du använder vår Aimo Park Easy-tjänst. Denna biljettfria lösning gör att du kan parkera utan att behöva oroa dig för att hitta en parkeringsautomat eller hålla reda på en biljett. Du kan enkelt betala i efterhand via vår app eller hemsida.

Om du kör en elbil, se till att dra nytta av våra laddstationer. Vi erbjuder en komplett lösning för elbilsladdning, från planering och installation till drift av laddstationer. Detta gör det enkelt och bekvämt för dig att hålla din bil laddad medan du utforskar Malmö.

Vi på Aimo Park är dedikerade till att erbjuda de bästa parkeringslösningarna i Malmö. Genom att följa dessa tips kan du göra din parkering i Malmö både enkel och bekväm. Vårt mål är att förbättra din upplevelse och göra det så smidigt som möjligt att hitta en parkeringsplats i staden.

Kolla våra parkeringar här.