parkering i malmö pris

Hitta den Perfekta Parkeringen i Malmö

Att hitta en parkeringsplats i Malmö kan vara en utmaning, särskilt om du inte är bekant med staden. Vi på Aimo Park erbjuder en rad olika parkeringslösningar som passar alla behov, från korttidsparkering till långtidsparkering. Genom att använda vår Aimo Park-app kan du enkelt hitta och betala för parkering direkt från din mobila enhet.

För korttidsparkering rekommenderar vi att du laddar ner vår app för att få de senaste priserna och tillgängligheten. För långtidsparkering är det bäst att besöka vår webbplats, där du kan hitta olika prisalternativ beroende på vilken typ av parkering du behöver.

Populära Parkeringsplatser i Malmö

Vi har flera parkeringsplatser runt om i Malmö som är strategiskt placerade för att göra din parkering så smidig som möjligt. Här är några av våra mest populära platser:

  • Östra Varvsgatan
  • Jörgen Kocksgatan
  • Von Conow
  • Agneslundsvägen
  • Marietorps Alle

Varje plats erbjuder olika faciliteter och priser, så det är viktigt att välja den som bäst passar dina behov. Oavsett om du behöver parkera nära ditt arbete, hem eller en specifik destination, har vi en lösning för dig.

Fördelar med att Använda Aimo Park

Vi på Aimo Park strävar efter att göra din parkeringsupplevelse så enkel och bekväm som möjligt. Med vår Aimo Park Easy-tjänst kan du parkera biljettfritt och betala i efterhand, vilket sparar tid och minskar stress. Dessutom erbjuder vi Aimo Charge, en tjänst för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som vill installera laddare för elbilar.

Vår mobilapp är också en stor fördel. Den gör det möjligt för dig att hitta och betala för parkering direkt från din mobil, vilket gör hela processen mycket smidigare. Appen täcker ett omfattande nätverk av parkeringsplatser över hela Sverige, så du kan vara säker på att hitta en plats oavsett var du befinner dig.

Hållbarhet och Miljöansvar

Vi på Aimo Park är engagerade i att minska vår miljöpåverkan genom hållbara metoder i våra parkerings- och mobilitetslösningar. Vi är certifierade som en miljövänlig organisation och strävar efter att erbjuda lösningar som inte bara är bekväma utan också miljövänliga.

Genom att använda våra tjänster bidrar du till en mer hållbar framtid. Vi arbetar ständigt med att utveckla nya och innovativa lösningar för att förbättra bekvämligheten och effektiviteten i våra tjänster, samtidigt som vi tar hänsyn till miljön.

Kolla våra parkeringar här: www.aimopark.se/stader/malmo