parkering i malmö city

Smidiga Parkeringslösningar i Malmö

Att hitta en parkeringsplats i centrala Malmö kan vara en utmaning, särskilt under rusningstid. Vi på Aimo Park erbjuder en rad parkeringslösningar som gör det enklare för dig att parkera i staden. Vår mobilapp, Aimo Park, är ett utmärkt verktyg för att hitta och betala för parkering direkt från din mobil. Appen ger dig realtidsinformation om tillgängliga parkeringsplatser och aktuella priser.

För korttidsparkering rekommenderar vi att du använder vår app för att snabbt och enkelt hitta en ledig plats. Det är särskilt viktigt att kolla appen under hektiska tider, då det kan bli fullt i city. För långtidsparkering är det bäst att besöka vår webbplats där du kan se de olika priserna och produkterna vi erbjuder.

Populära Parkeringsplatser i Malmö

Vi har flera parkeringsplatser strategiskt placerade runt om i Malmö för att göra din parkering så smidig som möjligt. Här är några av våra mest populära platser:

  • Östra Varvsgatan
  • Jörgen Kocksgatan
  • Von Conow
  • Agneslundsvägen
  • Marietorps Alle

Dessa platser är noggrant utvalda för att ge dig enkel tillgång till stadens mest besökta områden. Oavsett om du är på väg till jobbet, shopping eller en kväll ute, har vi en parkeringslösning som passar dina behov.

Fördelar med Aimo Park

Vi på Aimo Park strävar efter att göra din parkeringsupplevelse så bekväm som möjligt. Med vår tjänst Aimo Park Easy kan du parkera biljettfritt och betala i efterhand, vilket förenklar hela processen. Dessutom erbjuder vi Aimo Charge för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som vill installera laddstationer för elbilar.

Vår app är inte bara användarvänlig utan också mycket pålitlig. Den täcker ett omfattande nätverk av parkeringsplatser över hela Sverige, vilket gör det enkelt för dig att hitta en plats oavsett var du befinner dig. Vi är också engagerade i hållbarhet och arbetar ständigt för att minska vår miljöpåverkan genom innovativa och miljövänliga lösningar.

Planera Din Parkering i Förväg

För att undvika stress och spara tid rekommenderar vi att du planerar din parkering i förväg. Använd vår app för att kolla tillgänglighet och priser innan du ger dig av. Detta är särskilt viktigt under helger och evenemang när efterfrågan på parkering är hög.

För långtidsparkering är det bäst att besöka vår webbplats där du kan se de olika priserna och produkterna vi erbjuder. Vi har en mängd olika alternativ som passar alla behov, från daglig parkering till månadsabonnemang.

Kolla våra parkeringar här: www.aimopark.se/stader/malmo