parkering i malmö centrum

Enkel och Smidig Parkering i Malmö

Att hitta en parkeringsplats i centrala Malmö kan vara en utmaning, särskilt under rusningstid. Vi på Aimo Park erbjuder flera bekväma och säkra parkeringsalternativ för både kort- och långtidsparkering. Genom att använda vår Aimo Park-app kan du enkelt hitta och betala för parkering direkt från din mobil.

För korttidsparkering rekommenderar vi att du kollar priserna i vår app. För långtidsparkering är det bäst att besöka vår webbplats för att få den mest aktuella informationen och erbjudandena.

Populära Parkeringsplatser i Malmö Centrum

Vi har flera parkeringsplatser strategiskt placerade runt om i Malmö centrum för att göra din parkering så smidig som möjligt. Här är några av våra mest populära platser:

  • Östra Varvsgatan
  • Jörgen Kocksgatan
  • Von Conow
  • Agneslundsvägen
  • Marietorps Allé

Oavsett om du behöver parkera nära shoppingområden, kontor eller bostäder, har vi en plats som passar dina behov.

Fördelar med att Använda Aimo Park

Vi på Aimo Park strävar efter att göra din parkeringsupplevelse så enkel och bekväm som möjligt. Med vår Aimo Park Easy-tjänst kan du parkera biljettfritt och betala i efterhand, vilket sparar tid och minskar stress.

För elbilsägare erbjuder vi Aimo Charge, en tjänst som inkluderar planering, installation och drift av laddstationer. Detta gör det enkelt för dig att ladda din bil medan du parkerar.

Hållbarhet och Miljöansvar

Vi är engagerade i att minska vår miljöpåverkan genom hållbara metoder. Som en miljövänlig organisation strävar vi efter att integrera miljöansvar i alla våra parkerings- och mobilitetslösningar.

Genom att välja oss bidrar du till en mer hållbar framtid, samtidigt som du får tillgång till moderna och effektiva parkeringslösningar.

Upptäck Våra Parkeringslösningar

Oavsett om du behöver parkera för en kort stund eller letar efter en långsiktig lösning, har vi något som passar dig. Vår mobilapp gör det enkelt att hitta och betala för parkering, och vår webbplats erbjuder detaljerad information om alla våra tjänster och erbjudanden.

För att få en översikt över alla våra parkeringsplatser och tjänster, kolla våra parkeringar här.