Nu inleder vi samarbete med Bring

Vi jobbar ständigt med att utveckla olika tjänster som bidrar till en enklare och mer hållbar vardag för alla. Därför är vi glada över att vi nu även kan erbjuda pakettjänsten Bring i flera av våra parkeringsanläggningar i Stockholm.

Kvinna hämtar paket från Bring-boxar

Genom att samla olika vardagsnära tjänster i flera av våra parkeringsanläggningar hoppas vi kunna erbjuda en ännu attraktivare parkering för våra kunder. Brings pakettjänst är enkel lösning för dig som vill hämta och returnera dina paket när det passar dig. Dessutom bidrar det till en mer hållbar näthandel och paketleverans.

I en framtid där befintliga parkeringsytor har en möjlighet att bli mer än bara parkering krävs också nya typer av samarbeten. Tillsammans med Bring kan vi genom detta samarbete förenkla våra kunders vardag samtidigt som deras klimatavtryck minskar. Vi arbetar på ytterligare expansion i Stockholm, men även andra utvalda orter i Sverige.

                    Alexander Stephens, Operations Director på Aimo

Du hittar tjänsten i följande parkeringshus:

Citygaraget
Asken, garage (Lovisingatan 3-5)
P-hus Ringen
P-hus Luma Park
Regeringsgatan 109 i Aimo Market

Vi söker fler partners!

Är du återförsäljare eller tjänsteleverantör och vill erbjuda dina produkter eller automatiserade tjänster i några av våra parkeringsanläggningar?

Mejla oss på Aimo Innovation Lab