Felix Fuchs ny vd för Aimo Group

Från den 1 februari 2024 kliver Felix Fuchs in som ny vd för Aimo Group. Han efterträder Peder Ståhlberg som har verkat i rollen i 16 år.

Bild av Peder Ståhlber och Felix Fuchs

Beslutet att lämna Aimo Group är något som Peder Ståhlberg har processat under en lång tid.

– Under min tid på Aimo har vi gått från att vara ett traditionellt parkeringsföretag till en innovativ mobilitetsorganisation med fokus på smarta, digitala lösningar. Det har varit en fantastisk resa att vara med på och det är med varm hand jag nu lämnar över posten till Felix Fuchs.

Felix Fuchs har en lång meritlista inom allt från resebranschen till detaljhandel/e-handel och har arbetat med både mindre snabbväxande startups till större globala företag. Närmast som vd för Steam Hotel. Tidigare har Fuchs även suttit i styrelsen för Aimo Park Group och känner därför företaget väl.

– Jag är hedrad att leda Aimo in i nästa kapitel, som bygger på den starka grund som lagts av Ståhlberg. Ledningen och styrelsens engagemang och vision har varit avgörande för Aimos framgång, och jag är fast besluten att upprätthålla och avancera företagets uppdrag.

Vi på Aimo ser fram emot den fortsatta resan med tillväxt och innovation under Fuchs ledning. Med fokus på våra huvudkoncept Aimo Park, Aimo Share och Aimo Charge fortsätter vi verka för hållbara mobilitetslösningar i Sverige, Finland och Norge.