Aimo i nytt samarbete med Lulebo AB

Den andra januari sjönk temperaturen till 40 minusgrader i Luleå och höll sitt grepp om staden i drygt en vecka. Eftersom bilarna inte ville starta i kylan var det svårt att ta sig till jobbet och mitt i allt detta hade Aimo precis vunnit en stor upphandling med bostadsföretaget Lulebo AB.

Aimobil i norrsken

— Det var ingen lek, berättar Daniél Johansson, affärsområdeschef Nord, Aimo Park. Eftersom det var så kallt och området är så stort så tog det några veckor att få alla skyltar på plats. Vår personal gjorde ett fantastiskt jobb.

Bevakning och administration av besöksparkering

Som kommunens eget bostadsbolag spelar Lulebo en viktig roll i Luleås utveckling och är måna om att möta sina kunders krav och förväntningar. När det vid årsskiftet stod klart att Aimo fått uppdraget att bevaka och sköta all parkeringsadministration av Lulebos besöksparkering kändes det därför som ett fint kvitto på att Aimos parkeringslösningar möter verkliga behov.

— Vi har ett bra parkeringspaket där vår egen app ingår, säger Daniél. Sedan har vi även väldigt bra digitala lösningar. Vår besökskiosk tillexempel har vi redan installerat vid ett gym och Lulebo kommer även börja använda sig av digitala tillstånd via vår tillståndportal.

Lulebo – ett av landets största allmännyttiga bostadsföretag

Med cirka 7750 hyreslägenheter och 125 kommersiella lokaler är Lulebo AB en av landets största allmännyttiga bostadsföretag med fastigheter i de flesta av Luleås stadsdelar, samt i Antnäs och Råneå.

— Vårt uppdrag rör 90 adresser i fyra olika områden, berättar Daniél. Det är ett stort område att förvalta och vi är oerhört glada över att ha fått det förtroendet.

Digitala lösningar som nämns i artikeln

Aimo Park Tillståndsportal = Helt digitala parkeringstillstånd som fastighetsägaren eller en av deras hyresgäster delar ut till de som ska parkera. Kan till exempel vara tillstånd till boende eller anställda, alternativt tillfälliga tillstånd till hantverkare.

Aimo Park Besökskiosk = Smidig lösning för att låta besökare själva registrera sin parkering. Gör det möjligt att effektivisera incheckningen och minska köer i kassan/receptionen. Finns i två olika utföranden.

Aimo App = Appen Aimo ger tillgång till 250 000 parkeringsplatser på över 6 000 adresser i Sverige. Hitta, ladda och betala för din parkering direkt i appen.

Vill du veta mer om våra digitala lösningar? Kontakta oss så berättar vi mer.
Mejla Aimo!