Jobba hos oss

Hos oss på Aimo Park finns många olika tjänster. Här jobbar bland annat parkeringsvakter, marknadsförare och dataexperter med att utforma morgondagens parkering. Vi letar alltid efter nya talanger som vill följa med oss på vår spännande resa. Välkommen till oss!

Våra värderingar

Mod. Vi vågar utforska nya idér och vart de kan leda oss. Vi uppmuntrar varandra att tänka nytt och ha ett öppet sinne.

Ansvar. Vi vårdar det förtroendet vi har byggt upp och fått från våra kunder. Vi tar fullt ansvar om något skulle gå fel och lär oss från det.  

Passion. Vi är stolta över vårt arbete och vår arbetsplats. Vi går till jobbet med en bra känsla, där vi hjälper och stöttar varandra.

Samverkan. Vi arbetar och utvecklas tillsammans. Vi stöttar varandra om något är utmanande och svårt. Vi delar med oss av kunskap och erfarenheter.

Låter det intressant? I så fall kanske en karriär på Aimo Park är något för dig.

Se alla lediga tjänster

Här kan du botanisera bland våra lediga tjänster. Hoppas du hittar något som passar.

 

Vi erbjuder dig

Utveckling. Vi tror att ständigt lärande är avgörande för att du ska trivas och göra ett bra jobb. Vi stöttar dig som vill fortsätta utvecklas i din nuvarande roll eller ta steget över till någon av våra andra tjänster.

Trygg arbetsmiljö. Vi har både kollektivavtal, säkra arbetsvillkor och fackliga representanter, så att du alltid ska veta vad som gäller hos oss.

Hållbar hälsa. Vi vill att du ska trivas och må bra både på jobbet och i din vardag. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag som du t ex. nyttja för rörlighet eller en avslappnande massage.

Stöttande kollegor. Högst av allt värderar vi varandra. Hos oss träffar du glada kollegor som stöttar varandra, från norr till söder.

Aimo Park i Norden

 • 1959
  Grundades
 • 3
  Länder
 • 800
  Anställda
 • 6700
  Parkeringsanläggningar