samarbeten

Kundreferenser

Vi är stolta över våra långa och gedigna relationer med våra samarbetspartners. 

 

Om High Chaparral  

High Chaparral är en nöjespark i Småland, helt olik alla andra. Här får hela familjen uppleva det riktiga Vilda Västern så som det en gång var i mitten av 1800-talets Amerika. Du får träffa alla de olika karaktärerna som levde i Vilda Västern; cowboys, banditer, sheriffer, mexikaner, indianer och så High Chaparrals egna hjältar Lucky Luke och Zorro förstås.

 

Om vårt samarbete med Aimo Park

”Vi bestämde oss väldigt sent, bara ett par månader innan öppning av parken, för att markbereda och göra iordning delar av vår parkering. Aimo Park var ett stort stöd i projektet och det var enkelt att föra en dialog, bolla idéer och få svar på frågor om hur tider, priser, boendeparkering och annat skulle fungera. Trots kort om tid förberedde de antalet parkeringsplatser, satte upp parkeringsautomater och skyltar, ordnade parkeringstillstånd till personal  etc. och vi blev klara i god tid innan öppning. Tack vare samarbetet med Aimo Park får vi nu plats med fler bilar på vår parkering och det är ordning och reda. Bra dialoger, bra bollplank och enkla att samarbeta med är det som gör att vi verkligen kan rekommendera Aimo Park som samarbetspartner.”

Lotta Edin Johansson, VD

 

  

 

 

Om Akademiska Hus

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på akademiskahus.se.

 

Om vårt samarbete med Aimo Park 

"När vi utvecklar attraktiva Campusmiljöer sker det arbetet alltid i nära samarbete med våra kunder och leverantörer för att möta varje enskilt lärosätes specifika behov och krav. Aimo Park AB är en av många leverantörer som vi har ett mycket gott samarbete med och som är kompetenta, engagerad och drivande. Samarbetet med Aimo Park AB är givande och tillsammans gör vi vårt yttersta för att säkra så att campus utvecklas med hållbara och effektiva Campusmiljöer och andra viktiga ingredienser som behövs för att skapa ett levande campusområde."

 

 

 

 

Om Castellum 

Sveriges minsta stora fastighetsbolag

Castellum är ett stort fastighetsbolag, ett av Sveriges största och i ett vidare perspektiv en samhällsbyggare. Vi finns i svenska tillväxtregioner och i Köpenhamn. Castellum är också ett litet fastighetsbolag som arbetar nära våra kunder och är tillgängliga alldeles runt hörnet. Vi förvaltar, förädlar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker. Vad vi än gör är människan i centrum och fastigheten runtom.

 

Om S:t Per Gallerian

S:t Per Gallerian hittar du mitt i Uppsalas citykärna. Ett stort utbud av restauranger, service och shopping. Det finns många anledningar till ett besök i S:T Per. Så när du behöver klippa dig, äta gott, besöka apoteket eller hitta det senaste inom mode vet du att du hittat rätt. Besök oss gärna på stper.se.

 

Om vårt samarbete med Aimo Park

 
"Vår erfarenhet av Q Park är att de alltid ställer upp, både för oss som avtalspart och för deras och våra kunder. Deras medarbetare som vi har i huset har ett mycket trevligt bemötande och det uppstår sällan något problem och när det någon gång har inträffat , så löser de detta på ett både smidigt och snabbt sätt."

Snezana Oscarsson, Centrumledare
  


  

 

Om Östersundshem

Östersundshem är ett kommunalägt bostadsbolag med cirka 3 800 lägenheter och 420 lokaler. Med visionärt byggande i olika upplåtelseformer samt med hög exploateringsgrad medverkar Östersundshem till att förverkliga regionens tillväxtmål. Besök oss gärna på ostersundshem.se

 

Om vårt samarbete med Aimo Park

"Östersundshem är glada att genom en ny upphandling kan fortsätta vårt fina samarbete med Aimo Park AB vad avser parkeringsbevakning. Östersundshem väljer också att omgående avropa delar av optionen i upphandlingen som avser uthyrning av parkeringsplatser och garage, detta då vi anser att Aimo Park AB har den erfarenhet och resurser som krävs för ett sådant avtal."

Sandra Lundqvist, Chef Kundservice
arrow