om Aimo Park

MobilPark

Med MobilPark kan du betala din parkering enkelt och smidigt.

Ladda ner via App Store
Ladda ner via Google Play

Effektivisera din parkering med vår app MobilPark

Nu gör vi det enklare för dig att hitta och betala din parkering. Med MobilPark kan du både hitta och betala för parkering enkelt och smidigt. I vår app har vi samlat allt du behöver för att underlätta för din parkering.

Med appen behöver du som kund inte leta efter en betalautomat. Du behöver inte heller känna oro över att parkeringstiden går ut eftersom du alltid får en påminnelse 15 minuter innan parkeringstiden går ut. MobilPark har en kartfunktion som visar Aimo Parks parkeringar över hela landet. Som användare kan du söka, zooma in och hitta den parkeringsplats du vill ha.

Väl på plats betalar du snabbt och enkelt med ett klick. Du registrerar ditt betalkort direkt i appen och slipper extra kostnader och fakturor. Kvittot sparas i appen och skickas även via mejl, vilket ger dig full kontroll på alla kostnader.

 

Installera appen

 

Smidigt och tryggt

Zonkoden säkerställer att du valt rätt parkering. Skulle du glömma att avsluta din parkering, så avslutas den på sluttiden som du angav när du startade parkeringen. Kom ihåg att kontrollera parkeringsvillkoren innan du påbörjar din parkering.  Information om gällande taxor och öppettider finns i appen.

Det går inte att ladda ner MobilPark från följande enheter: Huawei Honor 7A, Huawei Honor 7C, Huawei Honor 7 och Huawei P8 Lite. Detta på grund av att prestandan på dessa enheter gör att MobilPark inte fungerar optimalt.

Vanliga frågor och svar

Har du frågor om en debitering i appen?
Kontakta vår MobilPark support direkt via formuläret i appen eller via digitalaprodukter@aimopark.se

Har du ytterligare frågor eller synpunkter? Tveka inte att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

 
arrow