om Aimo Park

Vår Parkeringspodd

Vår podcast bjuder på intressanta ämnen som rör parkering.

Lyssna på vår podcast - Parkeringspodden!

 

iTunes och Acast

I podden diskuteraras bland annat varför parkeringsböter utfärdas, varför många tycker det är svårt att hitta en parkeringsplats, hur våra parkeringsvakter upplever sin arbetssituation och hur tekniska lösningar underlättar för våra kunder att hitta och betala för sin parkering. Hur ser Aimo Park på framtiden? Vad kommer hända med alla parkeringsplatser då så kallade ”robo taxis” och självkörande bilar introduceras? Lyssna på oss och få svar på detta och mycket, mycket annat.

 

- Vi vill dela med oss av konkreta och användbara tips till våra lyssnare och vi har valt att göra korta och istället fler avsnitt av vår podd. Detta för att du ska hinna lyssna på ett avsnitt på vägen till eller från dit du ska, säger Aimo Parks VD Peder Ståhlberg.

 

 

Avsnitt 1

I det första avsnittet medverkar Peder Ståhlberg, VD för Aimo Park och Marie Ljungberg, chef över flera avdelningar på kontoret i Uppsala.

Avsnittet handlar om parkeringsböter/kontrollavgifter. Du får svar på vad som händer efter att en parkeringsbot har utfärdats och vad de vanligaste felen som orsakar en kontrollavgift är. Kan man få mer än en parkeringsbot för samma överträdelse? Vad avgör summan? Kan en parkeringsvakt makulera en kontrollavgift på plats och får våra parkeringsvakter får provision?  Vi försöker svara på detta men även på många andra frågor som våra kunder brukar fundera över.

 

Vi berättar även om vår Natt+Helg produkt som gäller I det första avsnittet medverkar Peder Ståhlberg, VD för Aimo Park och Marie Ljungberg, chef över flera avdelningar på kontoret i Uppsala.

Avsnitt 2

I det andra avsnittet av Aimo Parks parkeringspodd får vi möta Maria och Emre som arbetar som parkeringsvakter på Aimo Park. Maria och Emre berättar om sin vardag och hur dom ser på sitt yrke. Hur ser en parkeringsvakts vardag ut? Vad har dom för utbildning? Hur upplever dom att det är att arbeta i de mest utsatta områdena? Detta och mycket mer försöker Maria och Emre ge en bild av tillsammans med Aimo Parks VD Peder Ståhlberg. 

 

Avsnitt 3

I det tredje avsnittet av Aimo Parks parkeringspodd samtalar Aimo Parks VD Peder Ståhlberg med Erik Almlöf och Albin Engholm, båda doktorander på Integrated Transport Research LAB på KTH, om så kallade robotaxis och självstyrande bilar. Tillsammans försöker dom bland annat bena ut fördelar och nackdelar med förarlösa fordon. Vill kunden verkligen hoppa in i en buss som inte har en förare? Vad kommer hända med infrastrukturen? När kommer de förarlösa bilarna? Vilka miljöaspekter har vi att ta hänsyn till? Och sist men inte minst, vad ska VD:n för Aimo Park göra år 2035?

Här hittar du vår podcast. iTunes och Acast

 

Prenumerera gärna på Aimo Parks Parkeringspodd så missar du inte vårt nästa avsnitt.

arrow