Kontakta oss

E-faktura, PDF-faktura och autogiro hos Aimo Park

Vi erbjuder flera kostnadsfria elektroniska betalningssätt för kunder som har parkeringsabonnemang hos oss. 

Genom våra e-tjänster får du en enklare och betydligt säkrare betalningsrutin som dessutom bidrar till: 

  • minskad miljöpåverkan
  • effektivare faktura- och betalningshantering
  • tidsbesparing och minskade kostnader
  • minimerad risk för handhavandefel
  • ökad kontroll och säkerhet
  • ingen faktureringsavgift
  • snabb fakturaleverans

OBS! E-fakturering är endast tillgängligt för våra abonnemangskunder och gäller ej fakturering avseende parkeringsavgift som betalats med vår SMS-tjänst.

E-faktura

Betala med e-faktura när du inte vill ha en pappersavi hemskickad med posten. Anmäl att du vill ha e-faktura i formuläret hos din Internetbank. Aimo Park är listat som ett av de företag som tillhandahåller e-faktura. När du har e-faktura gäller följande:

  • E-fakturan är en elektronisk kopia av pappersavin och skickas direkt till din Internetbank.
  • Byter du bank ansvarar du själv för att avanmäla e-faktura hos din gamla bank och anmäla dig för e-faktura på nytt hos din nya bank.
  • Eventuella betalningspåminnelser kommer att skickas i pappersformat till hyresavimottagaren.

Vill du återgå till traditionella pappersavier avanmäler du e-fakturan hos din Internetbank. Juridiska personer kan för närvarande inte använda sig av e-fakturatjänsten men vi arbetar på att hitta en tillförlitlig lösning för detta. Däremot är det möjligt att få hyresavin levererad som PDF via e-post.

PDF-faktura

PDF-faktura är ett alternativ för dig som inte vill ha en pappersavi. Du beställer PDF-faktura genom att kontakta vår kundservice.

Autogiro

Autogiro är enkelt och tryggt sätt att betala hyresavier. Din betalning överförs automatiskt från ditt konto på hyresavins förfallodag. Det enda du behöver göra är att se till att det finns pengar på ditt konto senast vardagen före förfallodagen. Du som är abonnemangskund hos Aimo Park och har ett bankkonto kan ansluta dig till tjänsten. Anmäl dig genom att lämna ett elektroniskt medgivande via din Internetbank. Ingen underskrift behövs då du identifierar dig genom att använda bankens inloggningssystem. Det går att kombinera autogiro och e-faktura eller PDF-faktura. Det innebär att du får en e-faktura till din internetbank eller PDF-faktura till din e-postadress, men betalning sker automatiskt på förfallodagen enligt autogirospecifikationen.    

Parkeringstillstånd

Ditt parkeringstillstånd skickas med posten.

Välkommen att bli e-kund!arrow