Nyheter

Ta el-scootern direkt från parkeringen

För att underlätta för våra kunder inleder vi nu ett samarbete med företaget VOI.

För att underlätta för våra kunder inleder vi nu ett samarbete med företaget VOI. Detta gör det möjligt att enkelt ta sig vidare från parkeringen på en el-scooter. Vi vet att parkering inte är slutmålet och våra kunder vill förflytta sig smidigt, därför hoppas vi att samarbetet ska uppskattas.

Vi vill erbjuda våra kunder så många betydelsefulla tjänster som möjligt och vi strävar efter att vårt serviceutbud ska kännas komplett. Det är därför vi bland annat erbjuder mobilbetalning via MobilPark, biltvättar, cykelparkeringar, laddstationer för både elbilar samt elcyklar och nu även el-scootrar.

“För oss är det viktigt att hela tiden hitta nya sätt att integrera el-scootrar i stadsmiljön, det här samarbetet är ett led i det. Vi är väldigt glada att erbjuda Aimo Parks kunder snabb och grön transport i Stockholm”, säger Eric André, Nordenchef på VOI. 

I följande anläggningar hittar ni el-scootrarna:

Hötorgsgaraget
P-hus Grev Turegatan 3-5
Citygaraget
Luma Park

Det finns dedikerade ytor nära entréer eller betalstationer som är avsedda för VOI.

Välkommen till en bekvämare vardag!


Senaste nyheterna

 • Kolla in vårt nya huvudkontor i Marievik!
  | Vi har nu installerat oss i våra fina lokaler på Förmansvägen i Marievik - klicka dig vidare så får du se vårt moderna huvudkontor.
  Läs mer
 • Hämta paket där du parkerar
  | För att underlätta för dig som handlar, kommer vi nu att börja erbjuda uthämtning av paket direkt på våra parkeringsplatser.
  Läs mer
 • Aimo Share nu i Åre
  | Hämta och lämna enkelt din bil på flera Hotspots i Åre-området.
  Läs mer
arrow