Nyheter

Ta el-scootern direkt från parkeringen

För att underlätta för våra kunder inleder vi nu ett samarbete med företaget VOI.

För att underlätta för våra kunder inleder vi nu ett samarbete med företaget VOI. Detta gör det möjligt att enkelt ta sig vidare från parkeringen på en el-scooter. Vi vet att parkering inte är slutmålet och våra kunder vill förflytta sig smidigt, därför hoppas vi att samarbetet ska uppskattas.

Vi vill erbjuda våra kunder så många betydelsefulla tjänster som möjligt och vi strävar efter att vårt serviceutbud ska kännas komplett. Det är därför vi bland annat erbjuder mobilbetalning via MobilPark, biltvättar, cykelparkeringar, laddstationer för både elbilar samt elcyklar och nu även el-scootrar.

“För oss är det viktigt att hela tiden hitta nya sätt att integrera el-scootrar i stadsmiljön, det här samarbetet är ett led i det. Vi är väldigt glada att erbjuda Q-Parks kunder snabb och grön transport i Stockholm”, säger Eric André, Nordenchef på VOI. 

I följande anläggningar hittar ni el-scootrarna:

Hötorgsgaraget
P-hus Grev Turegatan 3-5
Citygaraget
Luma Park

Det finns dedikerade ytor nära entréer eller betalstationer som är avsedda för VOI.

Välkommen till en bekvämare vardag!


Senaste nyheterna

 • Aimo Park blir grönare
  | Hållbarhet är högt uppe på Aimo Parks agenda och vi arbetar målmedvetet med att reducera vår klimatpåverkan. Vi anser att alla kan göra något och tillsammans kan vi rädda miljön.
  Läs mer här
 • Q-Park blir Aimo Park
  | Det japanska företaget Sumitomo Corporation har genom förvärv blivit ensam ägare till Q-Park i Sverige, Norge och Finland.
  Läs mer här
 • Vi skapar mer utrymme för cykelparkering i centrala Stockholm
  | Lagom till att våren är här skapar vi fler platser för cykelparkering. 
  Läs mer här
arrow