Nyheter

Utökat samarbetet med TrelleborgsHem

Vi har fått förtroende av TrelleborgsHem att utöka vårt samarbete med hantering av flera parkeringsplatser. 

Vi har fått förtroende av TrelleborgsHem att utöka vårt samarbete med hantering av flera parkeringsplatser. Det innebär att vi på Aimo Park sköter alla kontrakt samt fakturering, och det är hos oss som du bokar din plats. Som samarbetspartner skapar vi lönsamhet genom att anpassa ytor för arbetsplats-, boende- och besöksparkering. Med flexibla betalningssystem och taxor gör vi detta möjligt.

Givetvis kan vi komplettera och förtydliga befintlig skyltning. Samt implementera den senaste tekniken för såväl betalning som in- och utpassering. Så som vår egen betalapp, MobilPark.

För dig som vill boka en plats hos oss kan du läsa mer om våra parkeringar i Trelleborg och kontakta oss på 0771-96 90 00 eller hyraplats@aimopark.se för att säkra din plats.

Vi ser framemot att tillsammans med TrelleborgsHem ge våra kunder med den bästa parkeringsupplevelsen.

Senaste nyheterna

 • Kolla in vårt nya huvudkontor i Marievik!
  | Vi har nu installerat oss i våra fina lokaler på Förmansvägen i Marievik - klicka dig vidare så får du se vårt moderna huvudkontor.
  Läs mer
 • Hämta paket där du parkerar
  | För att underlätta för dig som handlar, kommer vi nu att börja erbjuda uthämtning av paket direkt på våra parkeringsplatser.
  Läs mer
 • Aimo Share nu i Åre
  | Hämta och lämna enkelt din bil på flera Hotspots i Åre-området.
  Läs mer
arrow