Nyheter

Aimo Park tar ännu ett steg in i den sociala medievärlden

Nu tar vi på Aimo Park steget fullt ut och öppnar upp vår närvaro i sociala medier med början på Facebook och LinkedIn.

Aimo Park tar ännu ett steg in i den sociala medievärlden

Nu tar vi på Aimo Park steget fullt ut och öppnar upp vår närvaro i sociala medier med början på Facebook och LinkedIn.

– Vi har medvetet väntat med att engagera oss på vissa plattformar, men nu har vi byggt upp en grupp av resurser. Detta för att på ett så bra sätt som möjligt kunna använda oss av sociala medier för att skapa nära relationer med, och ge bättre service till, våra befintliga och framtida kunder, säger Shadi Tayebi, Digital marknadsförare på Aimo Park.

– Genom vår närvaro i sociala medier vill vi skapa en tvåvägskommunikation och kommunicera med våra kunder där våra kunder är och när det passar dem. Det tror vi är oerhört viktigt, inte minst i en bransch som parkeringsbranschen, fortsätter Shadi.

Förutom att svara på kundernas frågor och funderingar är vår ambition att underlätta för er kunder genom att informera om Aimo Parks olika produkter och tjänster, berätta om kommande events, dela platsannonser, att sprida erbjudanden och annat aktuellt som händer.

– Vi på Aimo Park arbetar precis som alla företag just nu intensivt med vår digitala resa och har nyligen även lanserat en egen betalapp, MobilPark. Samt även möjliggjord hantering av parkering direkt via vår hemsida, berättar Peder Ståhlberg, vd på Aimo Park. Vi är stolta över att vi i många avseenden står i framkant med våra digitala satsningar.

– Inom kort kommer vi även starta parkeringsövervakning med s.k. scanning; en bil som är utrustad med kameror som läser av registreringsnummer, fortsätter Peder Ståhlberg.

Vi hoppas att så många som möjligt tar tillfället i akt och kontaktar oss på våra sociala medier med funderingar, frågor och inte minst med era kloka tips. Vår förhoppning är att vi ska sprida information som ger er värde.

Vi ser fram emot att ses på Facebook och LinkedIn! 

Facebook LinkedIn

Senaste nyheterna

 • Parkera smidigt och enkelt i Halmstad - Anna Lindhs Plats 1
  | Besök vår nya anläggning i Halmstad - Anna Lindhs Plats 1 som öppnades den första februari.
  Läs mer här
 • Fler laddplatser - i samarbete med Bee.
  | Vi har ingått ett samarbete med Bee Charging Solution för att tillsammans erbjuda parkeringsplatser med elbilsladdning, för att göra vardagen enklare för dig som kör elbil.
  Läs mer här
 • Den 12 feb öppnar vi nytt garage med Clarion Hotel Sea U Helsingborg.
  | Långtidsparkera med Aimo Park och få fri tillgång till gym, rabatt på frukost, boende och mat.
  Läs mer här
arrow