Nyheter

Aimo Share nu i Åre

Hämta och lämna enkelt din bil på flera Hotspots i Åre-området.

Nu finns bildelningstjänsten Aimo Share i Åre

Nu kan du smidigt använda Aimo Shares elbilar under din vistelse i Åre. På plats finns nu flera Hotspots, det vill säga parkeringsplatser reserverade för Aimo Shares bilar, vilket gör det enkelt att hämta och lämna bil när du behöver. Alla bilar är dessutom utrustade med skidhållare.

Reser du med tåg eller flyg till Åre? Då kan du plocka upp din bil från en Hotspot direkt på Östersunds flygplats eller Åre tågstation, och åka till ditt boende i Åre. Du betalar bara för tiden du använder bilen, och lämnar den sedan på den Hotspot som passar dig bäst.

Ska du resa från Stockholm till Åre och vill ha bilen hela tiden? Då kan du förboka din bil och få den levererad till valfri Hotspot i Stockholm. På plats i Åre kan du parkera på valfri Hotspot utan kostnad, och sedan köra tillbaka bilen till Stockholm när semestern är slut. Om du behöver en skidbox kan du lägga till det i din bokning.

Aimo Share har Hotspots på bland annat följande platser i Åre: Östersunds flygplats, Åre tågstation, Holiday club, Björnen Centrum, Åre Kompaniet, VM:8an, och Padelcenter Duved. Du kan enkelt resa med bilen mellan dessa platser och parkera kostnadsfritt under din vistelse i Åre.

Läs mer om Aimo Share i Åre

Senaste nyheterna

 • Kolla in vårt nya huvudkontor i Marievik!
  | Vi har nu installerat oss i våra fina lokaler på Förmansvägen i Marievik - klicka dig vidare så får du se vårt moderna huvudkontor.
  Läs mer
 • Hämta paket där du parkerar
  | För att underlätta för dig som handlar, kommer vi nu att börja erbjuda uthämtning av paket direkt på våra parkeringsplatser.
  Läs mer
 • Parkera tryggt med Aimo Park och SkiStar i Sälen i vinter
  | Aimo Park samarbetar med SkiStar för att skapa ordning och reda på parkeringarna i Sälen under vintern.
  Läs mer
arrow