Nyheter

Fler laddplatser - i samarbete med Bee.

I samarbete med Bee erbjuder vi nu parkeringsplatser med laddstation
- för dig som vill hyra parkering men även för dig som laddar ibland.

Vi har ingått ett samarbete med Bee för att tillsammans erbjuda parkeringsplatser med elbilsladdning, för att göra vardagen enklare för dig som kör elbil. Tillsammans erbjuder vi både parkeringsplatser med laddstation för uthyrning men även för publik laddning - för dig som parkerar och behöver ladda en kortare stund. Vi börjar med att erbjuda dessa laddplatser i våra garage i Stockholm, Malmö och Ängelholm, för att sedan utöka till fler orter i Sverige.

Oavsett om du är privatperson eller företag, så kan du hyra en laddplats hos oss. Du betalar en abonnemangsavgift för parkeringsplatsen, samt per kWh för laddningen. För att kunna ladda på din hyrda plats behöver du en laddbricka från Bee.

Som vår partner levererar Bee en helhetslösning med installation, driftsättning, kommunikationslösning, service- och administrationsavtal. För dig som kund innebär det en enkel och effektiv elbilsladdning som ni tryggt kan lita på med laddhjälp dygnet runt av Bee´s support.

Bee´s laddstationer passar alla laddbara bilmodeller som finns på marknaden. För dig som hyr en laddplats behövs en laddbricka från Bee. När du parkerar på en av de publika laddstationerna kan antingen en laddbricka eller appen Bee Charging användas. Våra publika laddstationer i samarbete med Bee ingår i deras publika laddnätverk i Sverige och kommer synas i deras app som kan laddas ner från App Store och Google Play.

Läs mer och beställ.

Senaste nyheterna


 • | Från och med den 30 mars 2020 kommer P-hus Vågen Gallerian i Örebro att stängas för renovering. Den förväntas pågå till och med den sista augusti i år.
  Läs mer
 • Premiär för nya parkeringshuset Renen
  | På måndag den 9 december slår Skellefteå Industrihus upp dörrarna till parkeringshuset Renen.
  Läs mer här
 • Aimo Park blir grönare
  | Hållbarhet är högt uppe på Aimo Parks agenda och vi arbetar målmedvetet med att reducera vår klimatpåverkan. Vi anser att alla kan göra något och tillsammans kan vi rädda miljön.
  Läs mer här
arrow