Nyheter

Aimo Park bygger en bensinfri mack i garaget på Regeringsgatan

Vi vill underlätta människors liv genom mobilitet, hållbarhet, innovation och digitalisering.

Vi bygger vår första elmack i garaget på Regeringsgatan.

 

Vi vill underlätta människors liv genom mobilitet, hållbarhet, innovation och digitalisering där vi nu satsar på bensinfria mackar i våra centrala garage i Stockholms området, men först ut är garaget på Regeringsgatan 109. Här kan man utföra ärenden - som att hämta paket, handla och serva bilen – medan bilen laddas. 

”Man åker ingenstans för att parkera, man parkerar överallt för att göra något annat. Kan vi samla fler ärenden på en och samma plats underlättar det inte bara för individen utan avlastar även innerstadstrafiken. Äger du en elbil och verkar i Stockholm city behöver du i dag åka långt utanför för tullarna att hitta super chargers. Vi vill gå från att vara ett traditionellt parkeringsgarage till att bli en hubb för hållbarhet och mobilitet, med kundfokus som största drivkraft. Det här är ett tydligt första steg på vägen” säger Peder Ståhlberg, VD på Aimo Park, i ett pressmeddelande. 

Läs fler pressmeddelanden här:

Dagens Industri

Dagens Infrastruktur

Senaste nyheterna

 • Kolla in vårt nya huvudkontor i Marievik!
  | Vi har nu installerat oss i våra fina lokaler på Förmansvägen i Marievik - klicka dig vidare så får du se vårt moderna huvudkontor.
  Läs mer
 • Hämta paket där du parkerar
  | För att underlätta för dig som handlar, kommer vi nu att börja erbjuda uthämtning av paket direkt på våra parkeringsplatser.
  Läs mer
 • Aimo Share nu i Åre
  | Hämta och lämna enkelt din bil på flera Hotspots i Åre-området.
  Läs mer
arrow