jobba på q-park

Välkommen till oss! 

Q-Parks ledord är: kundfokus, kvalitet, samarbete och resultat. 

 

Q-Park är Sveriges ledande privata parkeringsbolag. Vi finns även representerade i ytterligare nio länder, vilket gör oss till ett av de största parkeringsbolagen i Europa. I Sverige har vi över 300 000 parkeringsplatser i 1 600 parkeringsanläggningar. Vår framgång skapar goda möjligheter för dig som söker nya utmaningar. Vi är omkring 400 anställda över hela landet. Alla omfattas av kollektivavtal och har goda utvecklingsmöjligheter.

Träffa oss på Q-Park

Vilka jobbar på Q-Park? Läs några av våra medarbetares berättelser om hur deras arbetsdag kan se ut.

Karriärsutveckling

Var började det och hur såg det ut på vägen? 

Johnny har arbetat på Q-Park sedan 1985 och har idag en chefsposition inom Stockholm garage. Han har provat på flera olika jobb och successivt fått mer ansvarsfyllda positioner.

Marie startade sin resa 1998 med ett extrajobb som parkeringsvakt i samband med föräldraledighet. Under åren har hon axlat allt mer ansvar och är idag chef över Uppsalakontorets sex avdelningar.


Lediga tjänster


Är du intresserad av att bli en del av oss? Q-Park har ett nätverk av expertis, format av medarbetare med passion för sina kunskapsområden. Vi är en platt organisation med goda utvecklingsmöjligheter och internationella kontakter. 

arrow