Karriärsutveckling

Johnny

”Min parkeringsresa har varit lång och händelserik. Jag skulle kunna skriva en roman om allt som har hänt."


 

 


Spännande arbetsuppgifter och möjlighet till karriär

Min resa började 1985 som kassör på Oxtorgsgaraget. Jag fick ett tips från min syster som då arbetade på P-huset Elefanten. Vid den tiden var jag inte säker på vad jag ville arbeta med så jag såg detta som ett tillfälligt jobb medan jag kom på svaret. 32 år senare och en spännande parkeringsresa är jag fortfarande kvar. 

 

Platschef efter tuffa rekryteringstester

Resan gick snabbt och efter tre inledande år arbetade jag som förman på P-huset Elefanten. Arbetsuppgifterna blev mer krävande och jag fick exempelvis ansvara för de nyligen monterade bomsystemet. Efter ytterligare fem år fick jag tjänsten som platschef där rekryteringsprocessen var omfattande med bland annat två dagars tester. Jag fixade testerna! Mitt ansvarsområde utökades och fler garage lades till på mitt ansvarsområde. 

 

 

                    

 

Har fått möjligheten att lägga grunden för våra bomsystem

Inom Aimo Park har vi en funktion i Uppsala som hanterar våra bomsystem som sköts via hjälptelefoner och kameror. Jag är lite stolt när jag tänker tillbaka på att det är just dom här systemen jag var med och la grunden till. Idag används dom i samtliga garage och är en viktig funktion för våra besökare när man till exempel tappat bort sin passérbricka som man behöver för att komma in och ut ur garaget. Det första garaget med bommar kopplades till en övervakningscentral på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Ett projekt jag drev som vidgades till övriga nordiska länderna.

 

Områdesansvarig - Affärsområde Stockholm Garage

År 2004 antog jag tjänsten som chef för Stockholm Garage där jag även ansvarade för funktionen Felanmälan som även den finns i Uppsala. Nu började det bli mycket arbete och vi växte. Jag behövde bestämma mig för vad jag skulle arbeta med och idag är jag områdesansvarig för Stockholm Garage. Jag arbetar med våra kunder, fastighetsägare och all vår personal inom avdelningen. Jag utmanas varje och dag och mitt parkeringsäventyr fortsätter ...

 

 

arrow