Bli en del av vårt team.

Hos oss på Aimo Park jobbar bland annat parkeringsvakter, marknadsförare och dataexperter. Vi letar alltid efter nya talanger som vill följa med oss på vår spännande resa.

Välkommen till oss!


Vi är Sveriges ledande privata parkeringsbolag. Vi finns även representerade i Norge och Finland.

Med ca 250 000 parkeringsplatser fördelade på 6 000+ parkeringsanläggningar fortsätter vi vara Sveriges ledande parkeringsbolag. I Sverige samarbetar vi med fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommuner och landsting. Vi har 35 kontor som är utspridda över hela landet och antalet anställda i Sverige är ca 400. Alla omfattas av kollektivavtal och har goda utvecklingsmöjligheter. Våra ledord är: Mod, Passion, Ansvar & Samverkan. 
Träffa oss på Aimo Park

Vilka jobbar på Aimo Park? Läs några av våra medarbetares berättelser om hur deras arbetsdag kan se ut.

Karriärsutveckling

Var började det och hur såg det ut på vägen? 

Johnny har arbetat på Aimo Park sedan 1985 och har idag en chefsposition inom Stockholm garage. Han har provat på flera olika jobb och successivt fått mer ansvarsfyllda positioner.

Marie startade sin resa 1998 med ett extrajobb som parkeringsvakt i samband med föräldraledighet. Under åren har hon axlat allt mer ansvar och är idag chef över Uppsalakontorets sex avdelningar.


Lediga tjänster

Aimo Park har ett nätverk av expertis, format av medarbetare med passion för sina kunskapsområden. Vi är en platt organisation med goda utvecklingsmöjligheter och internationella kontakter. 

arrow