Parkeringsabonnemang

Natt + Helg


Natt + Helg
  • Betala bara för vardagar utanför kontorstid samt helger dygnet runt
Med Q-Parks abonnemang Natt + Helg har du fri tillgång till parkering på vardagskvällar och nätter (vanligen mellan kl. 17-09) samt dygnet runt på helger. Detta i den anläggning som parkeringsabonnemanget gäller för.

 

Vill du hyra en parkeringsplats eller få mer information?

Sök upp den anläggning du är intresserad av via länken nedan och skicka en bokningsförfrågan. Du kan även kontakta Kundservice på telefon: 0771-96 90 00 eller via formuläret Hyra parkering.

Hitta parkering       Hyra Parkering

Välkommen med din bokningsförfrågan!  

Praktisk information för dig som hyr plats hos oss

Inpassering 

I bomgarage 
Du tar dig enkelt in och ut ur garaget med hjälp av ditt keycard:  

1. Vid infart håller du upp kortet mot biljettmataren vid bommen. För inte in kortet.
2. Kör in när bommen öppnas. 
3. Upprepa sedan vid utfart.  

I övriga anläggningar
I flera av våra anläggningar använder vi oss av digitala tillstånd. Det innebär att du som är kund hos oss inte behöva hålla reda på ditt tillstånd och inte heller placera det i vindrutan. Parkeringsvakten kommer istället läsa av ditt registreringsnummer för att få information om ditt tillstånd. 

Papperstillstånd 

Inför varje ny hyresperiod får du ett parkeringstillstånd tillsammans med din hyresavi. Tillståndet är ditt bevis på att du har rätt att parkera under parkeringsabonnemangets tider. Detta ska placeras väl synligt innanför vindrutan. Det viktigt att tillståndet är korrekt inlagt och aktivt på ditt abonnemang. 

Betalning 

 
Parkeringsabonnemanget faktureras i förskott, månads- eller kvartalsvis. Parkerar du i bomgarage utanför parkeringsabonnemangets tider betalas detta separat i efterskott.     

 

Hitta parkering       Hyra Parkering

 

Förboka parkering hos oss

arrow