Parkeringsabonnemang

Laddplats


Laddplats
Med laddplats har du fri tillgång till den parkeringsanläggning som parkeringsabonnemanget gäller för under ditt abonnemangs giltighetstid. Vi erbjuder laddplats i samband med flera av våra parkeringsabonnemang.

 

Vill du hyra en parkeringsplats eller få mer information?

Sök upp den anläggning du är intresserad av via länken nedan och skicka en bokningsförfrågan. Kom ihåg att välja elbilsladdning under "Detaljerad sökning", för att endast se garage där vi erbjuder laddplatser. Du kan även kontakta Kundservice på telefon: 0771-96 90 06 eller via formuläret Hyra parkering.

 

Hitta parkering      Hyra Parkering

Välkommen med din bokningsförfrågan!  

Laddstationer i samarbete med Bee Charging Solutions

Utöver våra egna laddstationer erbjuder vi även laddplatser i en del anläggningar i samarbete med Bee Charging Solutions.

Tillsammans erbjuder vi både parkeringsplatser med laddstation för uthyrning men även för publik laddning - för dig som parkerar och behöver ladda en kortare stund.

Som vår partner levererar Bee en helhetslösning med installation, driftsättning, kommunikationslösning, service- och administrationsavtal. För dig som kund innebär det en enkel och effektiv elbilsladdning som ni tryggt kan lita på med laddhjälp dygnet runt av Bee´s support.

 

Hyr som privat eller som företag.

En abonnemangsavgift tas ut för själva parkeringsplatsen och du betalar sedan per kWh för laddningen. För att kunna ladda på din förhyrda plats där vi har laddstationer från Bee så behöver du en laddbricka från dem.

 

Tillgänglighet - app eller laddbricka.

Laddstationerna som Bee tillhandahåller passar alla laddbara bilmodeller som finns på marknaden. Laddbrickan från Bee behöver du som hyr en parkering tillsammans med en av Bee´s laddstationer. För dig som parkerar på en av de publika laddstationerna kan antingen använda en laddbricka eller appen Bee Charging. Våra publika laddstationer i samarbete med Bee ingår i deras publika laddnätverk i Sverige och kommer synas i deras app som kan laddas ner från App Store och Google Play.

Läs mer och beställ.
arrow