parkering eskilstuna centrum

Enkel och smidig parkering i hjärtat av Eskilstuna

Att hitta en parkeringsplats i centrala Eskilstuna kan vara en utmaning, särskilt under rusningstid. Vi på Aimo Park erbjuder en rad lösningar för att göra din parkeringsupplevelse så enkel och smidig som möjligt. Med vår tjänst Aimo Park Easy kan du parkera utan att behöva tänka på biljetter. Du ansluter direkt till våra tjänster och kan betala i efterhand, vilket sparar tid och minskar stress.

Vår mobilapp gör det ännu enklare att hitta och betala för parkering. Med appen kan du snabbt se tillgängliga parkeringsplatser i realtid och betala direkt från din mobila enhet. Detta gör att du kan fokusera på det som är viktigt för dig, istället för att oroa dig för parkering.

Miljövänliga parkeringslösningar

Vi på Aimo Park är engagerade i att minska vår miljöpåverkan och erbjuder flera hållbara parkeringsalternativ. Vår tjänst Aimo Charge är ett utmärkt exempel på detta. Vi hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att installera och driva laddstationer för elbilar, vilket främjar användningen av miljövänliga fordon.

Våra parkeringsanläggningar är också designade med hållbarhet i åtanke. Vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan genom att använda energieffektiva lösningar och material. Detta gör att du kan parkera med gott samvete, i vetskap om att du bidrar till en grönare framtid.

Flexibla parkeringsalternativ för alla behov

Oavsett om du behöver parkera för en kort stund eller under en längre period, har vi på Aimo Park lösningar som passar dina behov. Vi erbjuder en mängd olika parkeringsalternativ, från korttidsparkering till långtidsuthyrning. Detta gör att du kan välja det alternativ som bäst passar din situation.

Vi har också flera erbjudanden och rabatter som gör parkeringen ännu mer prisvärd. Genom att använda vår mobilapp kan du enkelt ta del av dessa erbjudanden och spara pengar på din parkering. Detta gör att du kan njuta av din tid i Eskilstuna utan att behöva oroa dig för höga parkeringskostnader.

Förbättrad mobilitet med våra tjänster

Vi på Aimo Park strävar efter att förbättra mobiliteten i Eskilstuna genom att erbjuda integrerade lösningar som gör det enklare att ta sig runt. Vår mobilitetshubb i Luma, Stockholm, är ett exempel på hur vi kombinerar olika mobilitetslösningar på en enda plats. Detta koncept kan också appliceras i Eskilstuna för att förbättra tillgängligheten och bekvämligheten för våra kunder.

Genom att erbjuda en kombination av parkerings- och mobilitetstjänster, kan vi hjälpa dig att spara tid och minska stressen i din vardag. Vårt kundcentrerade förhållningssätt innebär att vi alltid strävar efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder, oavsett deras behov.